Menu

Voorzieningen

Boerencamping Amalia is gelegen aan de Amaliaweg, op zo’n 2,5 kilometer van de veerhaven. Het fraaie dorpje Den Hoorn met het beroemde witte kerkje, ligt op slechts enkele kilometers afstand en ook vissersdorp Oudeschild en winkelhart Den Burg zijn per fiets goed bereikbaar.

Landelijk kamperen

Amalia is landelijk gelegen op het mooiste stuk van Texel. Hier ervaart u een prettige rust en ruimte en kunt u volop genieten van al het moois dat Waddeneiland Texel te bieden heeft. Onze camping is geopend van 15 maart tot 1 november.

Het campingterrein is ingericht met 15 ruime kampeerplaatsen die zijn voorzien van water- en stroomaansluiting (16 Ampère). Uw auto kunt u op ons terrein parkeren.

Voor de kinderen..

Onze jongste gasten zullen zich beslist niet vervelen op Amalia. Zij kunnen genieten van alle dieren op de boerderij en kunnen zich uitleven op de trampoline en het erf verkennen op de skelters. Ook bij slecht weer is er genoeg te doen. In de loods naast de camping is voldoende ruimte om lekker binnen te spelen.

Reserveer een plekje op de camping.

Sanitaire voorzieningen

Boerencamping Amalia beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen. Ons moderne toiletgebouw heeft vloerverwarming en automatische legionelladoorspoeling. In de sanitaire ruimte zijn vier douches, drie toiletten en een urinoir.

Onze gasten hebben verder de beschikking over drie afwastafels met droogrek, een koel/vriescombinatie, een wasmachine (€ 4,- per keer), wasdroger (€ 3,- per keer) en een centrifuge. Wij informeren u daar graag over.

Uw chemisch toilet kunt u op de daarvoor bestemde plek op ons terrein legen.

Broodjes Service Texel

U kunt iedere ochtend van verse broodjes genieten. In het toiletgebouw liggen folders met informatie hoe u broodjes kunt bestellen. Deze worden elke dag vers gebakken en voor 8.30 uur gebracht door Broodjes Service Texel.

Foto’s