Menu

Boerencamping Amalia Texel

Boerencamping Amalia is gelegen aan de Amaliaweg, op zo’n 2,5 kilometer van de veerhaven. Het fraaie dorpje Den Hoorn met het beroemde witte kerkje, ligt op slechts enkele kilometers afstand en ook vissersdorp Oudeschild en winkelhart Den Burg zijn per fiets goed bereikbaar.

Landelijk kamperen

Amalia is landelijk gelegen op het mooiste stuk van Texel. Hier ervaart u een prettige rust en ruimte en kunt u volop genieten van al het moois dat Waddeneiland Texel te bieden heeft. Onze camping is geopend van 15 maart tot 1 november.

Het campingterrein is ingericht met 15 ruime kampeerplaatsen die zijn voorzien van water- en stroomaansluiting (16 Ampère). Uw auto kunt u op ons terrein parkeren.

Voor de kinderen..

Onze jongste gasten zullen zich beslist niet vervelen op Amalia. Zij mogen de boerin helpen met het voeren van de dieren en kunnen zich uitleven op de trampoline, skelter of in de zandbak. Ook bij slecht weer is er genoeg te doen. In de loods bij de boerderij staan o.a. een sjoelbak, tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel aanwezig.

Reserveer een plekje op de camping.